Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Lions arrangerte høsttreff for 49.gang - Lions Club Lofoten
Lions arrangerte høsttreff for 49.gang - Lions Club Lofoten

STORKOSTE SEG: Herbjørn Grav, Ingjerd Tetlie, Karoline Hansen, Jorunn Strøm og Elisabeth Ellingsen storkoste seg på Lions-treffet. Foto: Kai Nikolaisen, Lofotposten.

Lions arrangerte høsttreff for 49.gang - Lions Club Lofoten

Over 230 personer koste seg med kaffe, kaker, sosialt samvær og masse underholdning på Lions sitt Høsttreff i Lekneshallen søndag ettermiddag.

Det var for 49. gang Lions Club Lofoten arrangerte Høsttreff for eldre i Lekneshallen søndag ettermiddag.

Et nydelig høstvær hadde fått mange til å ta turen til Lekneshallen.

–Vi har godt over 230 gjester her i kveld og det er veldig bra. Det gode været er nok en av årsakene til at så mange kom og jeg håper de trives, sier president Bjørnar Hartviksen som opplyser at i fjor var det rundt 170 som kom.