Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Ingen hengehoder akkurat, men nå trenger Lionskara hjelp - Lions Club Furnes
Ingen hengehoder akkurat, men nå trenger Lionskara hjelp - Lions Club Furnes

SKAL RIVES: Einar Melheim og Erik Stafsberg ved låven som skal rives i 2018. De blir kjempeglade om noen kan skaffe dem ny lagerplass. Foto: Jan Rune Bakkelund (Foto: Jan Rune Bakkelund, Ringsaker Blad)

Ingen hengehoder akkurat, men nå trenger Lionskara hjelp - Lions Club Furnes

Finnes det noen godhjertede folk i Furnes-bygda som kan hjelpe Lions ut av ei knipe? Nå trenger organisasjonen en hjelpende hånd.

– Vi har alle «loppene» våre i en låve ved Furnes bo- og aktivitetssenter, men nå skal låven rives. Det er derfor vi trenger hjelp, sier Einar Melheim og Erik Stafsberg.

– Vi kan betale litt for en lagerplass, men ikke mye. Vi har to loppemarkeder i året og tjener mellom 40.000 og 50.000 kroner på dem. Det blir feil hvis for mye av det vi tjener skal gå til husleie, sier Melheim.