Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Ingemars og Contiki i Hvalerhallen - Lions Club Hvaler
Ingemars og Contiki i Hvalerhallen - Lions Club Hvaler

Det ble en vellykket dansegalla i Hvalerhallen denne kvelden med i overkant av 500 tilstede. De så ut til å kose seg alle som en til topp underholdning fra Ingemars og Contiki. Foto: Arnfinn Borge, De Danseglade.

Ingemars og Contiki i Hvalerhallen - Lions Club Hvaler

I overkant av 500 danseglade gjester fant veien til Hvalerhallen lørdag den 1. oktober. Da var det igjen klart for den tradisjonelle årlige dansegallaen som Lions Club Hvaler arrangerer.

Det var Ingemars som åpnet dansegallaen ved åttetiden og da var dansefolket ikke sene om å entre golvet og svinge seg i dansen til gode låter.

Hallen var pent pyntet med langbord med hvite papirduker og telys, og fiskegarn på veggen. Det norske flagget og Lionsflagg var også på plass.