Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Hold deg på beina. Gratis strøsand - Lions Club Nord-Aurdal
Hold deg på beina. Gratis strøsand - Lions Club Nord-Aurdal

Vi fortsetter ordningen med gratis utkjøring av strøsand til alle over 72 år som mottar kommunale tjenester. De som er over 80 år, som ikke har noen kommunale tjenester er også inkludert i ordningen.

Vinteren nærmer seg, noe som medfører islagte trapper, oppkjørsler og veier. Å strø godt utenfor hjemmet er viktig for å forebygge at man faller. Ett enkelt fall kan medføre alvorlige bruddskader, og omfattende rehabilitering. Eldre er en spesielt utsatt gruppe.

Nord-Aurdal kommune ønsker i samarbeid med Nord-Aurdal Lions å forebygge fall blant eldre ved å tilby utkjøring av gratis strøsand til alle over 80 år, og brukere over 72 år som mottar tjenester fra kommunen.