Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > - Hadde det fineste fredsbudskapet - Lions Club Oppdal Kjerringrokk
- Hadde det fineste fredsbudskapet - Lions Club Oppdal Kjerringrokk

Vinner Ketsia Nyembwe med vinnertegningen. Ved siden av henne står Astrid Resell Nyhaug (t.v.) og Ragnhild Rise fra Lions Club Oppdal Kjerringrokk. Bak sitter resten av 7. trinn på Aune barneskole. Foto: Fredrik B. Lange, Opdalingen.

- Hadde det fineste fredsbudskapet - Lions Club Oppdal Kjerringrokk

Ketsia Nyembwe i 7. klasse på Aune barneskole er årets lokale vinner av Lions og FNs tegnekonkurranse.

For fjerde året på rad deltok elevene på 7. trinn på Aune barneskole i Lions og FNs fredsplakatkonkurranse. Årets tema var «Feiring av fred».

I alt 58 elever deltok i konkurransen. Astrid Resell Nyhaug og Ragnhild Rise i Lions Club Oppdal Kjerringrokk og kunstner Tone Rise Viken var med å kåret den lokale vinneren.