Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > – Håper på gull, ja! Lions Club Notodden
– Håper på gull, ja! Lions Club Notodden

KLAR: Åse Marita Straume Moen (33) jobber med bøker på Idea Vekst og trives mer enn godt. Lørdag er det imidlertid Notodden-lekene som venter med medaljer og bankett.

– Håper på gull, ja! Lions Club Notodden

Åse Marita Straume Moen (33) er gulljente fra før, håper på mer edelt metall og gleder seg stort til å møte 100 deltakere på Notodden-lekene.

–  Dette er bare topp, altså, at vi har Notodden-lekene. Jeg har allerede gleda meg lenge og lørdag er det full fart igjen, sier Åse Marita, som  gleder seg mest til banketten. 33-åringen stiller i kule og presisjonskast. Begge kan ende med gull på en god dag i mesterskapet for utviklingshemmede fra Telemark, Vestfold og Buskerud. Nær 100 er påmelt til lekene, hele 152 på banketgten som er av ypperste klasse med tre retters middag, dans til levende musikk, taler og det som ellers måtte by seg på et arrangement hvor mye er uforutsigbart og spontant.