Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Geir Nordstrand født 1957 - Lions Club Hvaler/Kråkerøy
Geir Nordstrand født 1957 - Lions Club Hvaler/Kråkerøy

Geir Nordstrand fra Hvaler Kråkerøy Lions. Tekst og foto: Wenche Marie Jacobsen

Geir Nordstrand født 1957 - Lions Club Hvaler/Kråkerøy

Jeg så filmen «Det røde eplet» i 2014, og den traff meg veldig. Tre av dem som spilte i filmen hadde havnet ut i rusmisbruk på grunn av arbeidsskade, – og på den tiden var jeg selv sykemeldt nettopp på grunn av en arbeidsskade.

Filmen malte og malte rundt i hodet mitt, og da jeg tilfeldig møtte produsenten av filmen Vanja Larsen på Kiwi, gikk jeg bort og luftet en idé jeg hadde fått. Etterpå gikk jeg til Gatemagazinet og drøftet de samme tankene, og både Vanja og Mona Eieland tente på ideen. Jeg søkte om penger fra Lions i sone Fredrikstad, og året etter kunne jeg gjøre alvor av planen. Sammen med en tidligere rusmisbruker drar jeg rundt til distriktets skoler, viser «Det røde eplet» og prater med elevene.