Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > – Folk flykter ikke uten grunn - Lions Club Narvik Ankenes
– Folk flykter ikke uten grunn - Lions Club Narvik Ankenes

TILFREDS: Den dag i dag er Joseph Kufi Tambwe fornøyd med livet sitt i Narvik. Søndag er det TV-aksjon som går til Røde Kors, en forening han også er aktiv i. Det påminner han om hvordan han selv har hatt det og han påminner folk om at flyktninger er flyktninger nettopp av en grunn. Foto: Odd-Georg H. Benjaminsen, Fremover.

– Folk flykter ikke uten grunn - Lions Club Narvik Ankenes

Han flyktet fra krig. I dag er han ingeniør i Narvik. Søndag er det TV-aksjon igjen og for Joseph Kufi Tambwe (57) er det litt mer spesielt enn for de fleste.

I dag jobber 57-åringen på Flow Narvik. Han er aktiv i lokalmiljøet blant annet som medlem i Lions Club og i det flerkulturelle råd. Sykepleierkone og to barn har han også, ei datter på ni og en gutt på fem år.

– Jeg trives i Narvik nå. Her vil jeg fortsette. Man blir der man trives og flykter fra der man ikke trives, sier Tambwe.