Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Fikk full klaff i do-kø - Lions Club Halden Iddefjord
Fikk full klaff i do-kø - Lions Club Halden Iddefjord

FLOTT UTSIKT: Med flott utsikt over Sauøysundet feirer Eva Thomsen 70-års dagen hjemme med familie og venner. – Jeg gleder meg over livet og ser bare positivt på at jeg er sytti, sier hun. Foto: Tille Andreasse, Halden Arbeiderblad.

Fikk full klaff i do-kø - Lions Club Halden Iddefjord

Jubilanten Eva Thomsen, chartermedlem i Lions Club Halden Iddefjord og aktuell i TV-serien Farmen, er intervjuet av Halden Arbeiderblad.

Etter endt skolegang i fødebyen Oslo, reiste Eva Thomsen som 18-åring til Aarhus i Danmark for å begynne på dekoratørskole. En kveld hun var på byen sammen med venninner fra internatskolen, førte en helt alminnelig og vanligvis alt for lang do-kø henne sammen med det som i dag er ektemannen hun snart har vært gift med i femti år.