Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Eldre får bøtter med sand - Lions Club Stokke
Eldre får bøtter med sand - Lions Club Stokke

FORNØYD: Anna Marie Mikkelsen vinker fornøyd til ordføreren og brannsjefen. Foto: Philip Hofgaard / NRK

Eldre får bøtter med sand - Lions Club Stokke

Skal forebygge lårhalsbrudd.

– Hei hei, sier Anna Marie Mikkelsen.

Hun har nettopp åpnet inngangsdøren for å se hvem som ringer på, og blir møtt av både ordføreren og brannsjefen.

– Vi kommer med litt sand til deg, sier ordfører Erlend Larsen, mens brannsjefen er på plass for å dele ut batterier til røykvarsleren.

– Du trenger ikke strøsand hvis du ikke våkner om morgenen, sier brannsjef i Stokke, Sandefjord og Andebu, Magne Johannessen.

Stor utgift

Besøket er en del av Stokke kommunes sandbøtteaksjon, som går ut på at eldre over 80 år får utdelt en bøtte med strøsand. Målet er å forebygge lårhalsbrudd og andre fallskader på glatta.