Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Drysser julegaver over lokal frivillighet - Lions Club Rena
Drysser julegaver over lokal frivillighet - Lions Club Rena

GAVMILDE: Arve Lund (tv) og Odd Ivar Søberg i Lions Club Rena med julegaver til lokale formål. (Foto: Rune Hagen, Østlendingen)

Drysser julegaver over lokal frivillighet - Lions Club Rena

Lokallaget på Rena påskjønner hvert år lokale lag, foreninger eller institusjoner med en ekstra julegave; i år på 50.000 kroner.

Lions Club Rena hyller frivilligheten og deler rundhåndet ut lokale julegaver.

– Det er mange som fortjener hyllest, sier Arve Lund og Odd Ivar Søberg i Lions Club Rena.

Fallalarm-matte

I år søkte Desettunet om tilskudd til en fallalarm-matte som ligger foran sengen til pasienter. Alarmen er koblet opp mot en ansatt på vakt, og vil slå ut dersom pasienten faller ut av sengen.

– Tiltaket er så godt at vi like godt har bestemt oss for å gi tre alarm-matter; til Desettunet og til andre – og tredjeetasje på Ryslingmoen, opplyser Arve Lund, leder for Lions på Rena og nestleder for Lions Norge.