Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Dalanstua behørig åpnet - Lions Club Hemnesberget
Dalanstua behørig åpnet - Lions Club Hemnesberget

Det kom faktisk omlag 70 store og små som ønsket å være med på begivenheten. Utenfor var det god fyr på to bålpanner, og inne i køta brant det også fint på grua.

Dalanstua behørig åpnet - Lions Club Hemnesberget

Lørdag 18.februar ble ei flaggpyntet Dalanstua innerst – og øverst - på Dalanmarka offisielt åpnet med fanfare, ordfører, varaordfører og om lag 70 stede.

Det var taler og velvalgte ord fra ordfører Christine Trones, varaordfører Bjørn Terje Nilsen og Birgit Fjelldal og Wenche Lise Sandnes fra Mental Helse Hemnes.
Den store grillkøta, som nå har fått navnet Dalanstua, var Mental Helse Hemnes sin idé i starten. Hemnesberget Vel ble kontaktet og stilte seg meget positiv til prosjektet, og har vært med i prosessen hele veien sammen med Mental Helse. Velforeningen har også søkt om midler på vegne av prosjektet og fått bevilget 20.000,- hos Sparebank1-fondet. Også Hemnes IL og Lions Club Hemnesberget har bidratt til prosjektet.