Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Bøssene trenger bærere – og det snart - Lions Club Hof
Bøssene trenger bærere – og det snart - Lions Club Hof

TRENGER HENDER: Ragnhild Brotnow ber hofsokningene melde seg som bøssebærere. Arkivfoto: Pål Nordb, Jarlsberg avis.

Bøssene trenger bærere – og det snart - Lions Club Hof

– Vi har ikke mer enn tiden og veien for å organisere dette, sier Ragnhild Brotnow. Lions Club Hof stiller med 11 biler som ved behov skal frakte bøssebærerne til sine roder.

Sentralborddamen ved kommunehuset i Hof er hvert år ekstra travel foran tv-aksjonen. Hun er både på ungdomsskolen for å verve bøssebærere, og skal dele ut roder slik at flest mulig i den langstrakte kommunen får møtt en bøssebærer personlig på aksjonsdagen førstkommende søndag ettermiddag. I år går pengene til Røde Kors' arbeid for sivile krigsofre.