Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Blir hentet til fellesskap - Lions Club Sør-Fron
Blir hentet til fellesskap - Lions Club Sør-Fron

FORNØYD: 93 år gamle Sigrid Widme er strålende fornøyd med at Per Seielstad i Sør-Fron Lion sørger for at hun får en sosial møteplass. – Dette er en veldig fin ordning, som jeg gjerne blir med på, sier Sigrid. Sør-Fron Lions er i gang med en prøveordning der eldre som bor hjemme hentes til Sørheim for felles middag og prat. Foto: Kristin Veskje, GD.

Blir hentet til fellesskap - Lions Club Sør-Fron

I Sør-Fron hentes eldre til et felles måltid for å få en sosial møteplass. Det setter Sigrid Widme (93) stor pris på.

– Dette er et flott tilbud. Jeg takket ja med en gang jeg, sier Sigrid Widme.

Da GD besøkte Sigrid hjemme på garden i Sør-Fron onsdag, sto hun ute på plenen og ventet på skyssen, klar for fellesskap med andre eldre i kommunen.

Per Seielstad i Lions svinger inn på garden med minibuss. Han og flere fra Lions-klubben har reist rundt for å hente eldre i bygda, som bor hjemme. For det er frivillig innsats som gjør dette mulig.