Engasjer deg

Forsiden > Engasjer deg > Bli en venn av Lions
Bli en venn av Lions

"Venn av Lions" er en mulighet for både privatpersoner og bedrifter til å støtte Lions sitt viktige arbeid. Som "Venn av Lions"  bidrar du både til å styrke vår organisasjon og vårt bistandsarbeid.

Til gjengjeld vil vi sørge for at du blir oppdatert om vårt viktige arbeid gjennom nyhetsbrev og invitasjoner til spesielle aktiviteter i Lions.

Du vil bli invitert til å delta på enkeltaktiviteter og arrangement for å utvikle vennskap og lære mer om humanitære behov. Sammen kan bi bidra til å gjøre en forskjell for noen av de mange som trenger vår hjelp.

"Venn av Lions koster kr. 300,- pr år for enkeltpersoner, mens det for bedrifter koster minimum kr. 1.500,- pr år.

Er dette noe for deg eller din bedrift? Ta kontakt med Lionsklubben der du holder til - du finner din nærmeste klubb ved å bruke valget Finn klubb i menyen.

Du kan også ta kontakt med Lions Norge på:

e-post: post@lions.no eller på tlf. 23 24 46 30

Er du interessert i å bli medlem i Lions? Da kan du registrere deg her.